Efter 17,5 år och flera olika befettningar inom Karolinska Institutets IT-verksamhet har jag bestämt mig för att göra någonting annat.

Den 4/2 sade jag upp mig från min anställning och meddelade min chef att jag avsåg anta nya utmaningar för en ny arbetsgivare, nämligen GIH – Gymnastik- och Idrottshögskolan – här i Stockholm. 

Efter att ändå varit så pass länge inom en och samma arbetsplats som jag varit så kändes det givetvis lite ovanligt att faktiskt VETA att jag inte kommer vara här efter sommaren – Men å andra sidan känns det för varje dag allt mer spännande och jag inser att detta är precis den typ av utmaning som jag behöver i mitt yrkesliv just nu. 🙂

Jag brukar säga till såväl mina medarbetare som kollegor att akta sig för att bli alltför bekväma i sitt yrkesutövande eller positioner, det leder till stagnering i utveckling och till syverne och sist också bitterhet – och när det nås då kan man inte komma vidare då det skiner igenom så starkt vid en presumtiv anställningsintervju.

Jag vill lämna en arbetsplats när det fortfarande känns meningsfullt och stimulerande för det innebär att jag inte bränt slut på mig själv på något sätt utan kan fortsätta på en ny arbetsplats och alla de härliga utmaningar som finns där. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

code